La Ciutat de Girona

Ubicació geogràfica immillorable: a 37 minuts de Barcelona i 3 hores i 30 minuts de Madrid
Girona està perfectament connectada amb la resta d’Espanya i Europa. A 100 quilòmetres de Barcelona, a 60 de la frontera francesa i a tan sols 30 de la Costa Brava, gaudeix d’una ubicació geogràfica immillorable. Les xarxes aèria, ferroviària i viària permeten a la ciutat estar perfectament comunicada, sense patir els excessos d’altres ciutats amb més densitat de població, però amb els mateixos avantatges. L’arribada del TAV completa la connexió de l’alta velocitat amb Barcelona en 37 minuts, amb Madrid en 3 hores i 30 minuts, i amb París en 5 hores i 30 minuts.

Ciutat històrica mil·lenària
Passejar per Girona és un descobriment continu de petits i grans racons on perdre’s. El barri jueu conserva encara la màgia dels carrerons estrets i entrecreuats del nucli antic de la ciutat, amb llocs plens d’història com les cases de l’Onyar, la basílica de Sant Fèlix, la muralla, els Banys Àrabs, el monestir romànic de Sant Pere de Galligants o la catedral (XIV-XVII), una construcció espectacular amb la nau gòtica més ampla del món.

Oferta hotelera de qualitat
Girona disposa d’un ampli ventall de possibilitats d’allotjament que s’adapten a tots els estils i pressupostos. La ciutat compta amb més de 700 habitacions en hotels de 3 i 4 estrelles i en un radi de 15 km podem trobar fins a 482 habitacions més, que completen d’aquesta manera una capacitat hotelera total de més de 1.200 habitacions. La majoria de l’oferta hotelera de la ciutat es troba a menys de deu minuts a peu del Festival Internacional del Circ.

Gastronomia única amb el millor restaurant del món
La província de Girona és una de les zones gastronòmiques més importants del món amb un gran dinamisme culinari. Prop de 20 estrelles Michelin es troben repartides per la regió. Per la seva posició geogràfica, disposa d’una gran varietat de productes frescos i de qualitat, procedents del mar i de la muntanya. Alguns dels restaurants més prestigiosos del món estan ubicats a la ciutat, com El Celler de Can Roca, amb tres estrelles Michelin, o el restaurant La Massana amb una. 

Més info a http://www.girona.cat/turisme