Presentació


Després de l’extraordinari èxit de crítica i públic en les seves dotze primeres edicions, amb més de 350.000 espectadors, Girona acollirà a finals de febrer l’únic festival internacional del circ del nostre país. A imatge dels grans festivals circenses de Budapest o Montecarlo, la propera edició del certamen ofereix una acurada selecció d’artistes entre els que figura l’elit mundial dels millors trapezistes, acròbates, malabaristes i pallassos arribats de tots els racons del planeta per a captivar-nos amb les seves proeses.

La 13a edició del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or se celebrarà a Girona del 20 al 24 de febrer de 2025. La Gran Carpa del Camp de Mart de la Devesa acollirà 70 artistes arribats de 15 de països per a presentar 24 atraccions mai vistes a Europa. 

En paral·lel al Festival, es viurà la sisena edició del Circus World Market, al Palau de Fires de Girona, al que estarà unida la Gran Carpa novament sense columnes interiors. Elefant d’Or atrau anualment uns trenta mil espectadors i està en el top 5 de festivals internacionals del circ del món i s’ha convertit en el major esdeveniment circense d’Europa.

En definitiva, una ocasió irrepetible per a gaudir del Circ d’alta qualitat!