Comment arriver

Centrer
Circulation
A vélo
Transports

Ver mapa más grande

En decimal: 41.985425, 2.812774

Gérone est parfaitement reliée au reste de l’Espagne et à l’Europe. Située à 100 km de Cafétériacelone, à 60 km de la frontière française et à seulement 30 km de la Costa Brava, la ville jouit d’une situation géographique unique. Les réseaux aérien, ferroviaire et routier garantissent une communication parfaite de la ville, qui bénéficie des avantages des villes à densité de population élevée, mais sans en subir les excès. L’arrivée du TGV vient de compléter la liaison à grande vitesse entre Gérone, les grandes villes de Catalogne, le reste de l’Espagne et la France.

EN AVIÓ 

Aeroport Girona-Costa Brava
A l’aeroport Girona-Costa Brava arriben vols regulars de diferents ciutats d’Europa i també de l’Estat espanyol. Està situat a 12 km de la ciutat i està ben connectat amb el centre. Des de l’aeroport s’hi pot accedir amb taxi o autobús.

Per carretera, l’aeroport Girona-Costa Brava està connectat amb Girona a través de la N-II (carretera nacional) i de l’AP2. Diferents companyies ofereixen cotxes de lloguer a a l’aeroport i hi ha una parada oficial de taxis. Hi ha un servei d’autobús que uneix l’aeroport amb l’estació d’autobusos de Girona.

Aeroport de Barcelona-El Prat
L’aeroport de Barcelona és un aeroport internacional que rep vols intercontinentals i de tot Europa. Està només a 110 km de Girona i hi té accés directe per autopista. També s’hi pot arribar en tren o autobús.

EN TREN

Estació de tren Adif
L’estació de tren Adif Girona Costa Brava és al bell mig de la ciutat, amb connexions regionals, nacionals i internacionals. A part de la línia convencional l’estació de tren de Girona forma part també de la línia d’Alta Velocitat Madrid–Saragossa-Barcelona–frontera francesa, un dels principals eixos de comunicació de l’estat espanyol amb Europa. A l’estació hi podeu trobar consignes per deixar-hi les maletes. Les consignes es troben a la plataforma de l’AVE, i estan obertes a tots aquells usuaris que les vulguin fer servir (no necessàriament han de ser usuaris del tren). L’horari d’obertura és de dilluns a divendres de 7 a 21 h i dissabtes, diumenges i festius, de 9 a 21 h.

EN BUS

Estació d’autobusos
Al costat de l’estació de trens hi ha l’estació d’autobusos de Girona i ofereix destinacions urbanes, regionals, nacionals i internacionals.

PER CARRETERA

Les principals carreteres per accedir a Girona són:

  • AP-7: autopista de pagament Barcelona – França (sortida Girona Oest)
  • N-II: carretera nacional Madrid – Barcelona – França
  • C-25 (Eix Transversal): autovia de dos carrils per sentit Girona – Vic – Lleida