HOTEL SIDORME FIGUERES

La proximitat a la frontera amb França, juntament amb el dinamisme econòmic i cultural de la zona, fan de Sidorme Hotel Figueres un allotjament ideal per a estades tant d’oci com de negoci per la seva excel·lent relació qualitat-preu i les seves ràpides connexions amb els principals nuclis neuràlgics.

L’Hotel Figueres es troba a la carretera de Roses a Vilatenim-Figueres, a escassos minuts de l’estació de tren que connecta Figueres amb Barcelona, a 3 km del Museu Dalí, a 17 km de les platges de la Costa Brava i a només 52 km de l’aeroport internacional de Girona.

El nostre hotel econòmic disposa de 82 habitacions climatitzades, equipades amb un bon llit, bany amb àmplia dutxa, televisió de pantalla plana i còmoda llit, taula de treball, tot això, amb un disseny modern i funcional.

If you can handle your term paper you can simplybuy term paper online from us. Our professional will write term papers for you fast and with quality

Un hotel barat a Figueres en el qual oferim connexió Wi-fi gratuita d’alta velocitat, parking gratuït, cafè gratuït i els teus fills dormiran gratis en l’habitació dels pares fins als 12 anys (máx 1 nen). També trobaràs una zona de jocs per nens i una sala de reunió per a 12-15 persones. Tot això amb un servei personalitzar 24 hores i un esmorzar buffet continental amb un ampli assortiment.

Ctra. de Roses, Polígon Vilatenim Sud
Al costat del Carrer Ginesta
17600 Figueres
Tel. 0034 972 50 15 87
hotel.figueres@sidorme.com